Winkelwagen is leeg
Schurgers Sleutelservice V.O.F. is een familiebedrijf dat wordt gerund door vader en zoon, Helmut en Marco Schurgers. Wij mogen ons met recht expert noemen op het gebied van sleutels voor kantoormeubilair. En dat, dat zo is kunnen honderden tevreden klanten beamen. Samen zijn deze klanten goed voor een sleutelproductie van duizenden sleutels per jaar. Het bestand klanten en daarmee het aantal bestellingen groeit gestaagd. Voornamelijk bedrijven vinden de weg naar onze sleutelservice. Om aan te geven welke gerenommeerde bedrijven hun vertrouwen aan ons hebben geschonken zouden wij graag een aantal namen van bedrijven noemen. Omwille van discretie is dit echter niet mogelijk.

Computergestuurde machines

Onze sleutels worden stuk voor stuk opnieuw geslepen. Dat wil zeggen: wij maken in principe geen kopie van uw bestaande sleutel. Bij het zogenaamde "naslijpen" wordt namelijk de slijtage gewoon mee gekopieerd. En dat terwijl die slijtage juist de oorzaak is van het niet meer functioneren van uw slot. Onze sleutels worden m.b.v. de originele codeset, op computergestuurde machines opnieuw geslepen. Alleen op die manier kan de door u gevraagde kwaliteit gewaarborgd worden.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten

Schurgers Sleutels zijn er al vanaf € 8,17 incl. B.T.W. & verzendkosten binnen Nederland verzonden. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met ons product krijgt u gewoon uw geld terug. Zo ziet u, voor de prijs hoeft u het niet te laten. Bestel snel uw nieuwe sleutel. Maak, bij voorkeur, gebruik van onze bestel database. U kunt er dan zeker van zijn dat de gewenste sleutel ook te maken is. Mocht uw sleutel in ons systeem niet vindbaar zijn, stuur dan een mail.

Particuliere bestellingen

Particulieren kunnen alleen bestellen na vooruitbetaling. Hiervoor kunt u gebruik maken van IDeal of de optie vooraf betalen. U maakt dan zelf handmatig het bedrag naar ons over. Wanneer wij uw betaling binnen hebben, worden de sleutels gemaakt en verzonden. Bedrijven kunnen bij ons via de mail bestellen. Uw bedrijf krijgt dan de factuur achteraf toegestuurd.

Adres

Speulmanweg 1, 4112 ND, Beusichem


REACTIES ONZE KLANTEN


Lees hier de ervaringen van onze klanten

Goede en snelle service. Een onduidelijk merk of sleutelnummer? Schugers weet er wel raad mee.

Willy Larooi - For-Less

Ik ben tevreden over de service die jullie bieden ook de snelheid na de bestelling en ik hoop nog lang gebruik te mogen maken van deze samenwerking.

Jan Borsboom - UWV

Het is erg prettig om met Schurgers te werken, ze nemen voor elk slot de tijd om de juiste sleutel te vinden en leveren altijd keurig op tijd een werkende sleutel!

Charles van Garderen - VG Trading Kantoormeubelen

Het bedrijf reageert snel op de bestellingen en levert snel.

Corine Nobel - Albeka

Sleutel is binnen, bedankt voor de snelle service!

Wij bestellen met regelmaat bij Schurgers en dat verloopt altijd super. Altijd snel antwoord en vaak de volgende dag is het al bezorgd bij ons. Schurgers is zeker aan te raden!

Elias Balfoort - Office Trader

Ook wij zijn zeer tevreden met de snelle en correcte service, die jullie bieden. Zo hebben wij een hoop kasten in originele staat kunnen laten.

John Butzelaar - Sweco Nederland B.V.